Pikantní kuřecí masíčko s houbami
Publikováno 12.06.2018 v 10:01 v kategorii Kuřecí, přečteno: 24x
Ingredience: 400 g kuřecí prsa, 300 g žampiony, 1 ks cibule, 3 lžíce hořčice, 8 lžic kečup, 1 kostka kuřecího bujónu, 1 ks chilli paprička, 100 ml mléko, 400 ml smetana ke šlehání, 2 lžíce olej, kousek másla, sůl a pepř.
Postup: Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme do zlata. Kuřecí maso vyjmeme, na pánev dáme kousek másla, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a krátce restujeme. Přidáme houby, kostku bujónu a podlijeme trochou vody. Necháme bujón rozpustit, přidáme na drobno nakrájenou nebo nastrouhanou chilli papričku, kečup, hořčici a jemně osolíme. Vaříme, dokud se vše nespojí a nakonec zahustíme smetanou, do které jsme přidali mléko. Zredukujeme a přidáme maso. Podáváme s rýží.
Komentáře
Celkem 0 komentářů