Pikantní zelí
Publikováno 15.06.2018 v 10:41 v kategorii Bez masa, přečteno: 29x
Ingredience: 800 g čínského zelí, 1 ks červené chilli papričky, 3 stroužky česneku, 1 ks zázvoru - asi 3cm, 5 lžic oleje, 2 lžičky hnědého cukru, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce citronové šťávy, 0,5 hrnku pažitky – nasekané, 1 lžíce sezamových semínek, 3 špetky soli
Postup: Očištěné zelí nakrájejte na širší proužky, papričku nasekejte nadrobno. Zázvor nastrouhejte, česnek nasekejte najemno. V hlubší velké pánvi rozehřejte olej. Do pánve nasypte zelí, přidejte chilli, česnek, zázvor, cukr, sójovou omáčku a citrónovou šťávu. Za stálého míchání duste 10 minut, podle chuti osolte. Podávejte posypané pažitkou a sezamovými semínky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů