Pizza s majolkovou omáčkou a salámem
Publikováno 15.06.2018 v 13:35 v kategorii Ostatní, přečteno: 30x
Ingredience: 250 g másla, 500 g hladké mouky, 1 bílý jogurt, 150 g salámu Vysočina, 100 g strouhaného sýra
Na omáčku: 2 lžíce majonézy, 1 lžíce kečupu, 1/2 lžičky provensálského koření, 1 stroužek prolisovaného česneku
Postup: Máslo, mouku a jogurt zpracujeme na hladké těsto. Necháme ho 30 minut v chladu odpočinout. Vysočinu nakrájíme na nudličky. Majonézu smícháme s kečupem, kořením a prolisovaným česnekem. Odpočinuté těsto rozválíme a upravíme na plech. Na něj rozetřeme omáčku, poklademe salám a posypeme sýrem. Pečeme v troubě asi 25 minut.
Komentáře
Celkem 0 komentářů