Recepty z rájePřes 1000 receptů

Plátky Tokio s rýží

Publikováno 15.06.2018 v 07:32 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x

Suroviny:4 ks kotlety, 3 lžíce kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce worcestrové omáčky, půl lžičky soli, 2 lžíce červeného vína, Špetka zázvoru, 4 lžíce oleje na smažení

Postup: Kotlety naklepeme. Ingredience na marinádu smícháme a potřeme směsí kotlety, necháme aspoň půl hodiny odležet. Kotlety zprudka opečeme z obou stran, podlijeme, přiklopíme poklicí a dodusíme do měkka. Podáváme s rýží, kotletu ozdobíme zeleninou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?