Plněná mletá roláda
Publikováno 16.07.2018 v 10:06 v kategorii Mleté maso, přečteno: 19x
Suroviny:600g libového mletého vepřového masa, 2 lžičky vegety, trocha pepře, trocha soli, 2 lžíce sádla, 1 pórek, 3 vejce, 200g párků, 2 stroužky česneku
Postup:Mleté maso okořeníme, osolíme, přidáme prolisovaný česnek a narovnáme na připravený alobal. Pěkně uhladíme. Na sádle osmahneme nakrájený pórek, přidáme rozšlehaná vejce a usmažíme. Na připravené maso rozetřeme vychladlá vejce. Naskládáme libové párky a roládu zavineme. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 50 minut. Pak odstraníme alobal a dopečeme na kůrčičku a barvu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů