Plněný chlebíček na snídani nebo k večeři
Publikováno 15.06.2018 v 13:32 v kategorii Z pečiva, přečteno: 33x
Suroviny: bochník chleba, mleté maso - karbanátky (nebo šunka), petrželka, kečup, okurka, vařená vejce, máslo, tvrdý sýr, sůl, pepř
Postup přípravy: Gramáž surovin není uvedena záměrně, protože závisí na velikosti jednoho bochníku chleba a od toho, co má kdo rád. Bochník chleba překrojíme na polovinu a vnitřek opatrně vydlabeme. Oba vydlabané části potřeme kečupem, uložíme karbanátky nebo šunku a petrželku. Na jednu část naskládáme plátky tvrdého sýra a okurku, do druhé části vložíme uvařená vajíčka. Chlebíček zavřeme a zabalíme do papíru na pečení. Pořádně rukama stiskneme a odložíme do lednice, nejlépe na celou noc. Nakrájíme na plátky a podáváme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů