Recepty z rájePřes 1000 receptů

Plněný chlebíček na snídani nebo k večeři

Publikováno 15.06.2018 v 13:32 v kategorii Z pečiva, přečteno: 33x

Suroviny: bochník chleba, mleté maso - karbanátky (nebo šunka), petrželka, kečup, okurka, vařená vejce, máslo, tvrdý sýr, sůl, pepř

Postup přípravy: Gramáž surovin není uvedena záměrně, protože závisí na velikosti jednoho bochníku chleba a od toho, co má kdo rád. Bochník chleba překrojíme na polovinu a vnitřek opatrně vydlabeme. Oba vydlabané části potřeme kečupem, uložíme karbanátky nebo šunku a petrželku. Na jednu část naskládáme plátky tvrdého sýra a okurku, do druhé části vložíme uvařená vajíčka. Chlebíček zavřeme a zabalíme do papíru na pečení. Pořádně rukama stiskneme a odložíme do lednice, nejlépe na celou noc. Nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?