Podzimní omeleta
Publikováno 15.06.2018 v 10:36 v kategorii Bez masa, přečteno: 19x
Ingredience: 1 miska houby, 2 lžíce máslo, špetka sůl, špetka kmín, 4 vejce, špetka sůl, špetka pepř, špetka muškátový oříšek, 80 g parmezán, dle chuti libeček
Postup: Houby očistíme a pokrájíme na malé kousky. Máslo necháme na pánvi rozehřát a houby na něm usmažíme. Ochutíme solí a kmínem. Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme, přidáme špetku muškátového oříšku. Polovinu vaječné směsi osmažíme z obou stran na jiné pánvi. Druhou polovinu omelety také osmažíme. Do každé omelety rozprostřeme polovinu houbové směsi, posypeme parmazánem. Nakonec omelety přehneme na půl a ještě ozdobíme zelenou natí.
TIP: K přípravě omelet použij nejlépe pánev s nepřilnavým dnem. Ozdobit omeletu můžeš také rajčetem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů