Recepty z rájePřes 1000 receptů

Polévka Avgolemono

Publikováno 08.06.2018 v 15:16 v kategorii Polévky, přečteno: 23x

Ingredience: kuřecí vývar, bílou rýži, 4 vejce, 3 citrony, kuřecí maso na kostičky, sůl, pepř, petržel

Postup: Nejprve si uvaříme rýži. Poté v míse rozšleháme vejce a šťávu z citronu. Přidáme pepř a sůl a přivedeme k varu kuřecí vývar. Do vývaru přidáme maso, směs z vajíčka a rýži. Ochutíme ještě petrželí a máme hotovo. Recept je snadný, nenáročný a polévka, ač se to nezdá, je vydatná a velmi chutná.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?