Polévka s jemnou příchutí kari koření
Publikováno 08.06.2018 v 15:14 v kategorii Polévky, přečteno: 27x
Ingredience: 300g kuřecího masa, 3 lžíce másla, 1 ks cibule, 200g konzervované kukuřice, 1/2 lžičky kurkumy, 2 lžičky kari koření, 1/2 lžičky kmínu, 1l kuřecího vývaru, 100 ml smetany. 1 lžíce hladké mouky
Na posypání: 1 hrst zelené petrželky
Postup: Kuřecí maso nakrájejte na kousky a orestujte na másle, dochuťte solí a pepřem. Přidejte nakrájenou cibuli, koření a míchejte dalších pár minut. Přidejte scezenou kukuřici, vývar, smetanu, ve které rozmíchejte mouku a vařte za občasného promíchání přibližně 20 minut. Posypte petrželkou a podávejte.
Komentáře
Celkem 0 komentářů