Polévka s mletým masem, kukuřicí a hráškem
Publikováno 08.06.2018 v 15:06 v kategorii Polévky, přečteno: 25x
Suroviny: olej 1 lžíce, středně velká cibule 3 ks, mleté hovězí maso 250 g, bobkový list 1 ks, mražená kukuřice 150 g, mražený hrášek 150 g, čerstvá hladkolistá petržel, sůl, čerstvě namletý pepř
Postup: Na oleji zpěňte cibule nakrájené na nudličky. Přimíchejte mleté hovězí maso, lehce je osmahněte a vařečkou je rozdělte na malé kousky. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, zalijte horkou vodou a mírným varem nechte probublávat asi 20 minut. Přisypte kukuřici a hrášek a vše ještě krátce povařte. Polévku posypte najemno nasekanou petrželkou nebo nasekanou celerovou natí.
Komentáře
Celkem 0 komentářů