Pomerančová krůtí prsa
Publikováno 20.06.2019 v 08:31 v kategorii Krůtí, přečteno: 26x
Suroviny:6 plátků krůtích prsou, trocha soli a pepře, 1 lžíce hladké mouky, 1 gelový kuřecí bujon
Marináda: 5 lžic oleje, 1 lžíce pomerančové šťávy, ½ lžičky sušeného česneku, ½ lžičky rozmarýnu, ½ sušeného tymiánu, na špičku nože kurkumy
Postup:Plátky masa osolíme, opepříme a potřeme marinádou. Marinujeme minimálně 2 hodiny. Maso zprudka opečeme na suché rozpálené pánvi, vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek zaprášíme moukou, zasmahneme a zalijeme vroucí vodou. Přidáme bujon a provaříme. Podle potřeby dochutíme pepřem a pomerančovou šťávou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů