Portugalská rybí polévka
Publikováno 08.11.2018 v 14:40 v kategorii Polévky, přečteno: 206x
Ingredience: 500 g rybího masa bez kostí, 3 lžíce másla, 250 g oloupaných rajčat, 3 lžíce rajčatového protlaku, 1 stroužek prolisovaného česneku, 2 ks bobkového listu, 1 ks červené masité papriky, 250 ml červeného vína, 1.5 l rybího vývaru, 1 lžička sladké červené papriky, 2 špetky soli, 2 špetky chilli vloček
Postup:Rybí maso, očištěnou papriku a oloupaná rajčata nakrájejte na menší kousky.Na másle krátce orestujte papriku, posypte ji mletou paprikou, přidejte rajčata, bobkový list a promíchejte.Zeleninu zalijte vývarem a vařte 10 minut.Do polévky vložte nakrájené rybí maso, přidejte víno, rajčatový protlak a vařte 15 minut.Polévku dochuťte solí, chilli vločkami a prolisovaným česnekem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů