Recepty z rájePřes 1000 receptů

Povidlová omáčka s uzeným

Publikováno 11.06.2018 v 09:50 v kategorii Omáčky, přečteno: 28x

Ingredience: 2 lžíce máslo, 2 lžíce hladká mouka, 200 g povidla, trocha skořice, trocha strouhaného perníku, cukr podle chuti, sůl podle potřeby, 1 citron, 1 uzené vepřové koleno, bramborový knedlík

Postup: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vodou a vmícháme povidla. Přidáme citronovou kůru a skořici. Pro zvýraznění chuti přidáme také trochu nastrouhaného perníku. Povaříme asi 15 minut, přisladíme, přisolíme podle chuti a přidáme pár kapek citronové šťávy. Podáváme s uzeným masem a bramborovým knedlíkem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?