Pstruh zapečený v citronové omáčce
Publikováno 04.04.2019 v 11:39 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 31x
Suroviny: 2 vykuchané pstruhy, sůl, pepř, 1-2 stroužky česneku, 1 PL dijonské hořčice, 2 PL citronové šťávy, 1 šalotka, petrželka, citron na ozdobu, olivový olej, mix salátů
Postup: Osolené pstruhy vložíme do pekáčku, pokapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou šalotkou. Rozpuštěné máslo promícháme s hořčicí, česnekem a citronovou šťávou. Omáčkou přelijeme oba pstruhy a dáme péci do rozehřáté trouby na 200 stupňů cca 20 minut. Podáváme se zeleninovým, pečeným bramborem a mixem salátů.
Komentáře
Celkem 0 komentářů