Recepty z rájePřes 1000 receptů

Ragú z kapra se zeleninou

Publikováno 31.12.2018 v 10:09 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x

Ingredience: 1/2 kapra (filetovaného, bez kostí), Sůl, 1 červená cibule, 15 cm pórku, 1/2 mladé cukety, 1 paprika, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, Tymián, 150  ml bílého vína, čerstvý koriandr

Postup:Filetované maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme v chladu. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a stroužky přepůlíme.Ve větší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme cibuli. Přidáme česnek, který orestujeme do světle hnědé barvy. Pak postupně přidáváme pórek, papriku a cuketu. Směs osolíme, ochutíme tymiánem a 5 minut restujeme.Když je zelenina osmažená, přidáme kousky kapra, promícháme a podlijeme bílým vínem. Necháme 10 minut povařit, až se skoro všechno víno odpaří. Nakonec vmícháme lístky čerstvého koriandru. Podáváme s opečeným bramborem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?