Recepty z rájePřes 1000 receptů

Ražniči pečené na pánvi

Publikováno 26.07.2018 v 09:58 v kategorii Vepřové, přečteno: 26x

Ingredience:400g vepřového masa (plecko), trocha soli, špetka pepře, trocha grilovacího koření, 5-6 žampionů, 2 cibule, 1-2 červené papriky, 200g točeného salámu, 150g slaniny, 4 kyselé okurky

Postup:Maso nakrájíme přibližně na dvoucentimetrové kostičky, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a necháme chvíli odležet na chladném místě. Žampiony a zeleninu nakrájíme na větší dílky, cibuli, salám a slaninu na silnější kousky. Všechny připravené suroviny postupně napichujeme na špízové jehly, ty pak dáme na plech. Ražniči ještě osolíme, opepříme a posypeme kořením. Podlijeme mírně vodou a dáme do trouby vyhřáté na 200°C . Při pečení podléváme podle potřeby vodou, aby se maso nespálilo.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?