Ražniči pečené na pánvi
Publikováno 26.07.2018 v 09:58 v kategorii Vepřové, přečteno: 26x
Ingredience:400g vepřového masa (plecko), trocha soli, špetka pepře, trocha grilovacího koření, 5-6 žampionů, 2 cibule, 1-2 červené papriky, 200g točeného salámu, 150g slaniny, 4 kyselé okurky
Postup:Maso nakrájíme přibližně na dvoucentimetrové kostičky, osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a necháme chvíli odležet na chladném místě. Žampiony a zeleninu nakrájíme na větší dílky, cibuli, salám a slaninu na silnější kousky. Všechny připravené suroviny postupně napichujeme na špízové jehly, ty pak dáme na plech. Ražniči ještě osolíme, opepříme a posypeme kořením. Podlijeme mírně vodou a dáme do trouby vyhřáté na 200°C . Při pečení podléváme podle potřeby vodou, aby se maso nespálilo.
Komentáře
Celkem 0 komentářů