Ředkvičková polévka
Publikováno 10.06.2019 v 09:05 v kategorii Polévky, přečteno: 27x
Suroviny:svazek ředkviček, zelený hrášek, máta, cibule, máslo, vývar, mořská řasa, smetana, sůl, pepř
Postup: Ředkvičky očistíme, odkrojíme "ocásek" a nakrájíme na menší kousky, stejně tak cibuli. V kastrolu rozpálíme máslo, necháme zesklovatět cibuli a přidáme ředkvičky a chvilku je orestujeme. Zalijeme vývarem a necháme asi 10 minut povařit. Přidáme špetku mořské řasy. Až bude ředkvička téměř měkká, přidáme hrášek, několik lístků máty a necháme provařit další 3 - 4 minuty a poté rozmixujeme. Zjemníme smetanou, dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů