Restovaný květák s chilli a rozmarýnem
Publikováno 15.06.2018 v 10:35 v kategorii Bez masa, přečteno: 40x
Suroviny: květák 1 ks, kokosový olej 20 g, česnek 1 stroužek, rajčatový protlak bez cukru, sušené chilli 1/2 lžičky, rozmarýn 1 lžička, kokosové mléko z plechovky 100 g, špetka soli
Postup: Květák rozdělte na růžičky a umyjte. Na pánvi rozpalte kokosový olej na středním plameni. Přidejte utřený stroužek česneku a restujte cca půl minuty. Do pánve vhoďte růžičky květáku a na středním plameni opékejte alespoň 25 minut. Poté přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn. Restujte dalších pět minut. Nakonec přilijte kokosové mléko, dosolte a nechte dalších 5 minut povařit.
Komentáře
Celkem 0 komentářů