Recepty z rájePřes 1000 receptů

Restovaný květák s chilli a rozmarýnem

Publikováno 15.06.2018 v 10:35 v kategorii Bez masa, přečteno: 40x

Suroviny: květák 1 ks, kokosový olej 20 g, česnek 1 stroužek, rajčatový protlak bez cukru, sušené chilli 1/2 lžičky, rozmarýn 1 lžička, kokosové mléko z plechovky 100 g, špetka soli

Postup: Květák rozdělte na růžičky a umyjte. Na pánvi rozpalte kokosový olej na středním plameni. Přidejte utřený stroužek česneku a restujte cca půl minuty. Do pánve vhoďte růžičky květáku a na středním plameni opékejte alespoň 25 minut. Poté přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn. Restujte dalších pět minut. Nakonec přilijte kokosové mléko, dosolte a nechte dalších 5 minut povařit.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?