Rizoto se sušenými houbami a limetkou
Publikováno 15.06.2018 v 10:34 v kategorii Bez masa, přečteno: 26x
Ingredience: 1,5 hrnku dlouhozrnné rýže, 3,5 hrnku vody, 0,5 lžičky soli, 50g sušených hub, 1 stonek citronové trávy, 1 lžíce hrubě nastrouhaného zázvoru, 2 lžíce másla, 2 lžíce limetkové šťávy, 2 lžíce rybí omáčky, 2 snítky čerstvé máty
K podávání: 1 ks limetka
Postup: Houby namočte na 30 minut do vody. Pak houby povařte přibližně 20minut. Houby sceďte a velmi jemně nasekejte. Rýži uvařte podle návodu na obalu. Rýži dochuťte rybí omáčkou, limetkovou šťávou a přidejte nasekanou mátu. Na másle orestujte na malé kousky nakrájenou citronovou trávu, přidejte houby, zázvor a 5 minut poduste. Rýži podávejte s připravenými houbami a kouskem limetky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů