Ryba s citronovou omáčkou
Publikováno 10.09.2018 v 09:33 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 35x
Ingredience: 4 porce rybího filé, 5 špetek soli, 4 lžíce másla 1 lžíce oleje, 4 lžíce másla na omáčku, 2 lžíce hladké mouky, 80 ml citronové šťávy, 200 ml smetany na vaření, 1 lžíce hodně studeného másla, 0.5 hrnku čerstvého kopru
Postup:Porce ryby osolte a opečte na 4 lžících másla a lžíci oleje.V rendlíku nechte rozehřát 4 lžíce másla, přidejte mouku a připravte světlou jíšku.Jíšku zalijte smetanou a vařte 10 minut. Pomalu za stálého míchání přidejte citronovou šťávu.Podle chuti osolte a vmíchejte kopr a studené máslo.Ryby podávejte přelité omáčkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů