Rybí filé na kari
Publikováno 12.06.2018 v 13:25 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 30x
Ingredience:750 g rybího filé, 2–3 lžíce kari koření, kousek másla, 2 stroužky česneku, 1 hrst vlašských ořechů, 200 g smetany 33%, podle chuti sůl
Postup: Filé nakrájíme na kostky. Dáme je do mísy, přidáme karí a dobře promícháme, ryba by měla být kořením obalená. Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které necháme na másle provonět. Pak přidáme rybu a smažíme. Mícháme opatrně, aby se ryba nerozpadla. Když je ryba opečená, vmícháme nakrájené ořechy a vlijeme smetanu. Povaříme, aby omáčka trochu zhoustla, nakonec podle chuti osolíme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů