Recepty z rájePřes 1000 receptů

Rybí filé na kari

Publikováno 12.06.2018 v 13:25 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 30x

Ingredience:750 g rybího filé, 2–3 lžíce kari koření, kousek másla, 2 stroužky česneku, 1 hrst vlašských ořechů, 200 g smetany 33%, podle chuti sůl

Postup: Filé nakrájíme na kostky. Dáme je do mísy, přidáme karí a dobře promícháme, ryba by měla být kořením obalená. Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které necháme na másle provonět. Pak přidáme rybu a smažíme. Mícháme opatrně, aby se ryba nerozpadla. Když je ryba opečená, vmícháme nakrájené ořechy a vlijeme smetanu. Povaříme, aby omáčka trochu zhoustla, nakonec podle chuti osolíme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?