Recepty z rájePřes 1000 receptů

Rybízové Margot LOVE

Publikováno 19.06.2018 v 10:49 v kategorii Moučníky, přečteno: 24x

Ingredience: 2 Margot, 200 g rostlinného tuku, 200 g moučkového cukru, 1 vanilinový cukr, 1 lžíce nastrouhané citronové kůry, 3 vejce, 200 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, tuk na vymazání a polohrubá mouka na vysypání plechu, 200 g černého nebo červeného rybízu, 50 g másla, 70 g krystalového cukru, 50 g hrubé mouky

Postup přípravy: Tuk nakrájíme na malé kousky a necháme změknout. Přidáme cukr, vanilínový cukr, citronovou kůru, nastrouhanou tyčinku Margot a vymícháme do pěny. Za stálého míchání přidáme žloutky a tuhý sníh vyšlehaný z bílků. Nakonec přidáme prosátou mouku s kypřicím práškem. Těsto rozetřeme na plech. Pečeme při teplotě 160 ˚C asi 20 minut dorůžova. Po upečení vyndáme koláč z trouby, povrch posypeme rybízem a drobenkou a vložíme zpátky do trouby a dopékáme při teplotě 180 ˚C ještě 20 minut.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?