Rychlé kuře na paprice
Publikováno 12.06.2018 v 09:58 v kategorii Kuřecí, přečteno: 23x
Ingredience: cibule1 ks, olej4 lžičky, MAGGI Slepičí bujón zalitý 1,5 litrem vody1 kostka, kuřecí maso500 g, sůl3 lžičky, mletá sladká paprika3 lžičky, hladká mouka4 lžičky, smetana na šlehání1 ks, citrón1 ks
Kroky přípravy: Nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova osmažte na oleji. Když začne cibule hnědnout, přidejte osolené a okořeněné kousky kuřecího masa. Restujte 5 minut. Přidejte mletou červenou papriku a MAGGI Kuřecí bujón. Maso duste, dokud nezměkne a poté ho vytáhněte z hrnce. Omáčku v hrnci zahustěte připravenou jíškou z vody a hladké mouky. Po zhoustnutí ji sceďte a maso vraťte zpět. Přidejte smetanu, dochuťte solí a trochou citrónu. Podávejte s těstovinami nebo knedlíkem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů