Rýžová směs s řapíkatým celerem
Publikováno 15.06.2018 v 13:25 v kategorii Ostatní, přečteno: 25x
Ingredience: 1 hrnek kulatozrnné rýže, podle potřeby sůl, 4 lžíce oleje, 1/2 lžičky karí koření, 1 cibule, 2–3 řapíky celeru, 1 červená paprika, 1 plechovka sterilované kukuřice s fazolemi, 4 nožičky valašských párků, podle chuti pepř, špetka chilli koření, na ozdobu petrželka
Postup: Rýži důkladně propláchneme, zalijeme vodou, přidáme sůl, lžíci oleje a karí koření a rýži uvaříme na skus. Na zbylém oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, na kousky nakrájený řapíkatý celer, papriku, propláchnuté fazole s kukuřicí a na kolečka nakrájené párky. Směs opékáme za občasného míchání asi 10 minut. Přidáme rýži a vše ochutíme solí, pepřem a chilli kořením. Jednotlivé porce ozdobíme čerstvou petrželkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů