Sekaná s hříbky
Publikováno 15.06.2018 v 09:07 v kategorii Mleté maso, přečteno: 15x
Ingredience:1 kg vepřového bůčku, 3 stroužky česneku, 250 g tvrdších hříbků, 1 houska namočená v mléce, trocha soli, mletého kmínu a pepře, 3 vejce, 1 hrst nasekané petrželky, trocha citronové kůry, 10 plátků schwarzwaldské šunky
Postup: 1.1. Bůček, česnek, hříbky a housku pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme sůl, pepř, mletý kmín, vejce, sekanou petrželku a trošku citronové kůry. Promícháme a necháme přes noc uležet v ledničce. Vytvoříme 2 šišky, které obalíme schwarzwaldskou šunkou nebo anglickou slaninou. Pečeme přikryté při 180 °C přibližně hodinu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů