Selský kapr v papilotě
Publikováno 12.06.2018 v 13:23 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 27x
Ingredience: 600 g kapra, 300 g vařených brambor, 4 stroužky česneku, 100 g slaniny, podle potřeby sůl, trocha drceného kmínu
Postup:Porce kapra připravujeme jednotlivě zabalené v alobalu. Alobal použijeme raději dvojitě, aby se nám balíčky neroztrhly. Střed alobalu vymažeme olejem nebo sádlem, na něj rozložíme na plátky pokrájené uvařené brambory, posypeme směsí jemně nakrájené cibule, česneku a slaniny se solí a kmínem. Nahoru dáme osolené a okmínované porce kapra. Pak balíček pevně uzavřeme. Můžeme grilovat nebo péci v troubě. Je možné použít i anglickou slaninu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů