Recepty z rájePřes 1000 receptů

Selský kapr v papilotě

Publikováno 12.06.2018 v 13:23 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 27x

Ingredience: 600 g kapra, 300 g vařených brambor, 4 stroužky česneku, 100 g slaniny, podle potřeby sůl, trocha drceného kmínu

Postup:Porce kapra připravujeme jednotlivě zabalené v alobalu. Alobal použijeme raději dvojitě, aby se nám balíčky neroztrhly. Střed alobalu vymažeme olejem nebo sádlem, na něj rozložíme na plátky pokrájené uvařené brambory, posypeme směsí jemně nakrájené cibule, česneku a slaniny se solí a kmínem. Nahoru dáme osolené a okmínované porce kapra. Pak balíček pevně uzavřeme. Můžeme grilovat nebo péci v troubě. Je možné použít i anglickou slaninu.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?