Směs s ředkvičkami
Publikováno 15.06.2018 v 09:00 v kategorii Mleté maso, přečteno: 19x
Ingredience: 4 lžíce olej, 3 svazky ředkvičky, trocha soli a pepře, 1 lžička cukr, 500 g mleté maso, 1/2 ks okurka, 2 stroužky česnek, kousek zázvoru, 2 lžíce sójová omáčka, 1 lžíce ocet, 1 lžíce solamyl
Postup: Rozehřejeme 2 lžíce oleje a podusíme nakrájené ředkvičky. Osolíme je, aby pustily vodu, a poté přidáme lžičku cukru. Mezitím si na druhé pánvi na zbytku oleje osmahneme mleté maso. Okurku nakrájíme na kostičky a přidáme je společně s ředkvičkami k masu. Vmícháme také prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku, ocet a solamyl s trochou vody. Dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů