Recepty z rájePřes 1000 receptů

Soté z hříbků

Publikováno 11.06.2018 v 10:09 v kategorii Houby, přečteno: 31x

Ingredience:200-400 g čerstvých hřibů, ½ cibule, 1 stroužek česneku, pár kapek octa balsamico, citronová šťáva, hrst petrželové natě, hrst pažitky, rozmarýn, tymián, olej extra virgin, sůl, pepř

Postup: V pánvi na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibulku a česnek do zlatova, přidáme hřiby nakrájené na větší kousky, promícháme, osolímea opepříme a necháme chvíli restovat. Poté zakápneme citronovoušťávou a balsamikovým octem, přidáme rozmarýn, tymián a bohatě zasypeme nasekanou pažitkou a petrželkou. Můžeme podávat.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?