Špízy s vepřovými játry
Publikováno 15.06.2018 v 07:24 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x
Ingredience: 500 g vepřových jater, 200 g anglické slaniny, 200 g žampionů, 2 červené papriky, 2 cibule, 1 menší cuketa, trocha oleje, 1 pórek, podle chuti sůl a pepř
Postup: Játra nakrájíme na kostky a zabalíme do plátku anglické slaniny. Na špejli střídavě napichujeme kousky jater zabalené ve slanině, půlku žampionu, kolečko cukety, kolečko cibule a čtvereček papriky. Smažíme na oleji ze všech stran. Ve výpeku orestujeme pórek nakrájený na kolečka. Špízy na talíři osolíme a opepříme. Ozdobíme je orestovaným pórkem a podáváme třeba s hranolky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů