Středomořský květák
Publikováno 27.07.2018 v 10:55 v kategorii Bez masa, přečteno: 29x
Suroviny:1 květák, olivový olej, 1 menší cibule, pár snítek petržele, 100g hrášku (čerstvého nebo mraženého), špetka tymiánu a soli, 3 lžíce bílého vína, 2 vejce, 1 hrst strouhanky, 1 lžička fenykl. semínek , několik nasekaných vlašských ořechů
Postup:Uvařený květák rozebereme na růžičky. Na oleji osmahneme cibuli s petrželovou natí, přidáme hrášek, květák, tymián, sůl a víno. Chvíli podusíme a na závěr promícháme s rozšlehanými vejci. Hotové jídlo posypeme strouhankou opraženou s podrcenými fenyklovými semínky, ořechy a špetkou soli.
Komentáře
Celkem 0 komentářů