Recepty z rájePřes 1000 receptů

Středomořský květák

Publikováno 27.07.2018 v 10:55 v kategorii Bez masa, přečteno: 29x

Suroviny:1 květák, olivový olej, 1 menší cibule, pár snítek petržele, 100g hrášku (čerstvého nebo mraženého), špetka tymiánu a soli, 3 lžíce bílého vína, 2 vejce, 1 hrst strouhanky, 1 lžička fenykl. semínek , několik nasekaných vlašských ořechů

Postup:Uvařený květák rozebereme na růžičky. Na oleji osmahneme cibuli s petrželovou natí, přidáme hrášek, květák, tymián, sůl a víno. Chvíli podusíme a na závěr promícháme s rozšlehanými vejci. Hotové jídlo posypeme strouhankou opraženou s podrcenými fenyklovými semínky, ořechy a špetkou soli.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?