Šunkovo-cibulové volské oko
Publikováno 15.06.2018 v 11:41 v kategorii Ostatní, přečteno: 30x
Ingredience: cibule 80 g, olej olivový 2 PL, šunka vepřová dušená 250 g, vejce slepičí 8 ks, sůl, paprika červená mletá
Postup:Cibuli očistíme, pokrájíme na kolečka a dáme na pánev s trochou horkého oleje. Chvíli opékáme. Přidáme nakrájenou šunku, necháme prohřát. Na šunku vyklepneme vajíčka s neporušeným žloutkem. Osolíme, zakryjeme a necháme vajíčka ztuhnout. Hotový pokrm posypeme mletou červenou paprikou. Pokrájíme, případně vykrajujeme kolečka - volská oka (v tomto případě nám zůstanou zbytky bílků se šunkou) a můžeme servírovat
Komentáře
Celkem 0 komentářů