Sušenky po italsku
Publikováno 02.08.2018 v 10:38 v kategorii Bez masa, přečteno: 36x
Ingredience:60 g nakládaných sušených rajčat,60 g černých oliv,200 g hladké mouky,1/2 sáčku kypřicího prášku,80 g másla (vychlazeného a nakrájeného na kostičky),2 lžíce mascarpone,mořská sůl a čerstvě mletý pepř,1 vejce, 60 g piniových semen
Postup:Troubu předehřejte na 180 °C. Sušená rajčata nechte okapat a nakrájejte nadrobno. Vypeckujte olivy a pokrájejte je nahrubo. V kuchyňském robotu promíchejte mouku, kypřicí prášek, máslo, mascarpone a špetku soli a pepře. Vyklopte do mísy a přidejte vejce, sušená rajčata, olivy a pinie a zlehka promíchejte. Oddělujte 10g kousky těsta, vyválejte z nich kuličky a ty rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte asi 15 minut dozlatova. Pak vyjměte, přeneste na mřížku a nechte vychladnout.
Komentáře
Celkem 0 komentářů