Recepty z rájePřes 1000 receptů

Terinka z bílé čokolády a vlašských ořechů

Publikováno 19.06.2018 v 08:31 v kategorii Moučníky, přečteno: 28x

Ingredience: 2 tabulky bílé čokolády, 1 dl smetany, 2 hrsti vlašských ořechů, 2 vejce, cukr podle chuti

Postup: Vlašské ořechy uvaříme v trošce vody (aby byly ponořené) do měkka. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou, můžeme ještě podle chuti dosladit cukrem, poté přidáme ořechy a rozmixujeme je. Vzniklou směs nalijeme do menší formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 130° asi 20 minut. Po upečení necháme terinu vychladnout a dáme do lednice na 4 hodiny. Aby se při vyklopení nerozbila, ponoříme formu do poloviny výšky do horké vody a můžeme bez obav vyklopit. Při podávání ozdobíme celými vlašskými ořechy.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?