Těstovinový salát s mořskými plody
Publikováno 11.06.2018 v 08:41 v kategorii Saláty, přečteno: 295x
Ingredience: 3 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku, 350 g mražených mořských plodů, 100 ml suchého bílého vína, 80 g rajčatového protlaku, 3 rajčata, trocha soli a pepře, 400 g těstovin
Postup: Na rozpáleném oleji necháme rozvonět nasekaný česnek a vmícháme mořské plody. Promícháme, zakryjeme poklicí a na mírném ohni krátce podusíme. Přilijeme víno, povaříme a vmícháme protlak s pokrájenými rajčaty. Osolíme, opepříme a dusíme ještě 4 minuty. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Scedíme je a ihned promícháme s horkou omáčkou. Můžeme podávat.
Komentáře
Celkem 0 komentářů