Těstoviny s chorizem
Publikováno 11.06.2018 v 14:26 v kategorii Těstoviny, přečteno: 17x
Suroviny: 400 g Serpentini, 100 g klobásy chorizo, 1 žlutá paprika, 2 stroužky česneku, 500 ml rajčat z plechovky, 1 lžíce olivového oleje, 150 ml smetany, 80 g parmazánu, lístky bazalky
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V hrnci si na olivovém oleji orestujeme na kostičky nakrájenou klobásku, přidáme nasekaný česnek a proužky ze žluté papriky. Po dvou minutách zalijeme rajčaty a vše prováříme asi pět minut. Dochutíme solí a pepřem. Hotovou omáčku zjemníme smetanou a necháme zhoustnout. Do takto připraveného základu vmícháme těstoviny a vše prohřejeme. Podáváme s lístky bazalky a hoblinkami z parmazánu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů