Těstoviny s hráškem a klobásou
Publikováno 11.06.2018 v 14:28 v kategorii Těstoviny, přečteno: 29x
Suroviny: extra panenský olivový olej 2 lžíce, mrkev, nastrouhaná 1 hrnek, čerstvý nebo mražený hrášek 1 hrnek, klobása, na kostičky 1 hrnek, těstoviny ditalini 1 hrnek, kuřecí vývar (nebo voda) 3 hrnky, bobkový list 4 ks, pokrájená petrželka 1/3 hrnku, strouhaný parmazán
Postup: Rozehřejte si středně velký kastrol na středním plameni. Vlijte olej, přisypejte mrkev a restujte asi 3–4 minuty. Přidejte klobásku a restujte dalších pár minut. Poté do kastrolu přidejte těstoviny, vývar, hrášek, bobkové listy a vařte asi 15–20 minut, dokud se skoro všechna tekutina nevypaří. Vmíchejte petrželku a podávejte posypané parmazánem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů