Tomatová polévka na indiánský způsob
Publikováno 08.06.2018 v 14:39 v kategorii Polévky, přečteno: 34x
Ingredience: 1 kalíšek Knorr Bohatý bujón zeleninový nebo kuřecí, 500 mililitrů vody, 1/2 kusu plechovky oloupaných a pokrájených rajčat, 2 stroužky česneku, 1 kus střední cibule, 2 kusy plechovky kokosového mléka, 2 kusy chilli papričky, 1 kus bobkový list, 1 lžička mletého kmínu, 1 kus čerstvého zázvoru, 1/2 lžičky koření Garam masala, 2 lžíce olivového oleje
Příprava: Opékejte jemně pokrájenou cibulku s drceným česnekem na středním plamenu do sklovata, přidejte chilli papričky, bobkový list a ostatní koření včetně pokrájeného zázvoru (asi 3 cm). Opékejte dalších 5 minut. Přidejte rajčata z plechovky, vodu a kalíšek Knorr botahého bujónu zeleninového. Přiveďte k varu a vařte zhruba 15 minut. Po 15 minutách vyndejte bobkový list a polévku rozmixujte tyčovým mixérem. Přilijte kokosové mléko a vraťte zpátky na plamen. Mírně povařte a podávejte.
Komentáře
Celkem 0 komentářů