Recepty z rájePřes 1000 receptů

Tomatová polévka s Lučinou sypaná parmazánem

Publikováno 22.06.2018 v 03:00 v kategorii Polévky, přečteno: 25x

Ingredience: Lučina 1 ks,Bobkové listy 3 ks,Česnek 2 ks,Cibule 1 ks, Strouhaný parmezán 50 g, Zeleninový vývar 500 ml, Rajčata krájená s bazalkou v plechovce 800 g

Postup:Na olivovém oleji zpěníme cibulku a česnek, přidáme rajčata, zeleninový vývar a bobkové listy.Vaříme přibližně 20 minut, až jsou rajčátka měkká.Vytáhneme bobkový list a rozmixujeme dohladka. Vmícháme kostku Lučiny a dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme posypané strouhaným parmezánem. Taktéž doporučujeme toustíky opečené na olivovém oleji.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?