Tomatová polévka s Lučinou sypaná parmazánem
Publikováno 22.06.2018 v 03:00 v kategorii Polévky, přečteno: 25x
Ingredience: Lučina 1 ks,Bobkové listy 3 ks,Česnek 2 ks,Cibule 1 ks, Strouhaný parmezán 50 g, Zeleninový vývar 500 ml, Rajčata krájená s bazalkou v plechovce 800 g
Postup:Na olivovém oleji zpěníme cibulku a česnek, přidáme rajčata, zeleninový vývar a bobkové listy.Vaříme přibližně 20 minut, až jsou rajčátka měkká.Vytáhneme bobkový list a rozmixujeme dohladka. Vmícháme kostku Lučiny a dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme posypané strouhaným parmezánem. Taktéž doporučujeme toustíky opečené na olivovém oleji.
Komentáře
Celkem 0 komentářů