Tortellini s italskou klobáskou
Publikováno 15.06.2018 v 11:40 v kategorii Těstoviny, přečteno: 24x
Suroviny: olivový olej 1 lžíce, cibule, na kostičky 2 hrnky, italská salsiccia 450 g, česnek, prolisovaný 2–3 stroužky, kuřecí vývar 3/4 hrnku, krájená rajčata v plechovce 1 ks (400 g), smetana 1/2 hrnku, čerstvé tortellini (sýrové nebo se špenátem) 260 g, sůl, pepř, čerstvý baby špenát 2 hrnky
Postup: Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibulku a restujte. Z klobásek vymačkejte mleté maso do pánve a vařečkou ho rozmělněte na menší kousky. Zvyšte plamen a restujte maso dohněda. Poté snižte plamen, přidejte česnek a promíchejte. Prohřívejte asi půl minuty. Přilijte vývar, přidejte rajčata, smetanu a tortellini. Promíchejte, zvyšte plamen a přiveďte k varu. Zakryjte, snižte plamen a povařte – dokud tortellini nezměknou a nejsou dostatečně prohřáté. Ochutnejte omáčku, přidejte sůl s pepřem. Vmíchejte čerstvý špenát a můžete podávat.
Komentáře
Celkem 0 komentářů