Tuňákový salát s pekingským zelím
Publikováno 01.10.2018 v 14:32 v kategorii Saláty, přečteno: 50x
Ingredience: pekingské zelí 1/2 ks, vařená vejce 3 ks, červená cibule 1 ks, tuňák 1 konzerva, zakysaná smetana 1 ks, hořčice 1 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, citronová šťáva dle chuti
Příprava:Nejdříve si uvaříme vajíčka. Mezitím nakrájíme zelí na tenké proužky a cibuli na jemno. Dresink připravíme smícháním zakysané smetany, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Vyklopíme konzervu tuňáka, vejce protlačíme přes mřížku a přidáme dresink. Dobře promícháme a necháme vychladit.
Komentáře
Celkem 0 komentářů