Uzené koleno pečené s rozmarýnem
Publikováno 15.06.2018 v 07:22 v kategorii Vepřové, přečteno: 32x
Ingredience: 1 uzené koleno, trošku oleje
Na marinádu:1 lžíce obyčejné hořčice, 2 lžíce švestkových povidel, 4 hřebíčky, špetka skořice, 1 lžíce oleje, špetka chilli, 1 snítka rozmarýnu
Postup: Koleno dáme do vody vařit, ale ne úplně doměkka. Vyndáme z vody a necháme vychladnout. Mezi tím si připravíme marinádu. Do misky si dáme hořčici, povidla, hřebíčky, skořici, chilli, 1 lžíci oleje, pokrájený rozmarýn a promícháme. Touto marinádou potřeme vychladlé koleno a dáme na olej do kastrolku. Podlijeme vývarem z vaření masa. Pečeme zvolna asi hodinku, dokud není maso úplně měkké.
Komentáře
Celkem 0 komentářů