Vepřová plec s jablky na špeku
Publikováno 15.06.2018 v 07:16 v kategorii Vepřové, přečteno: 31x
Ingredience: 500 g vepřové plece bez kosti, podle potřeby olej, trocha soli, pepře a kmínu, 1/2 lžičky karí, 100 g špeku, 1 cibule, 2 jablka, podle chuti sójová omáčka
Postup: Maso nakrájíme na stejně velké kostky. V míse je smícháme s 2 lžícemi oleje, solí, pepřem, karí kořením, kmínem. Směs promícháme a necháme 30 minut odležet. Špek nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme. V hluboké pánvi rozehřejeme olej, osmažíme cibulku a špek, přidáme maso a smažíme doměkka. Pár minut před koncem přidáme na plátky pokrájená oloupaná jablka, vše promícháme a dosmažíme. Před dokončením dochutíme podle potřeby sójovou omáčkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů