Recepty z rájePřes 1000 receptů

Vepřové kotlety na bílém víně

Publikováno 15.06.2018 v 07:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 30x

Ingredience: 4 ks vepřové kotlety s kostí, 5 lžic rostlinného oleje, 4 špetky soli, 4 špetky mletého pepře, 2 ks velké cibule, 250 ml bílého vína, 4 stroužky česneku, 1 lžička sušené šalvěje

Na obalení: 0,5 hrnku hladké mouky

Postup: Maso osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém oleji. K masu přidejte cibuli nakrájenou na čtvrtky, oloupaný celý česnek, vše posypte šalvěji, zalijte vínem a duste doměkka.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?