receptyzraje.infoblog.czPřes 1000 receptů

Vepřové maso na kremžské hořčici

Publikováno 12.06.2018 v 14:54 v kategorii Vepřové, přečteno: 4x

Ingredience: cibule 150 g, sádlo 30 g, česnek 4 stroužky, vepřová kýta 500 g, sůl 1.5 ČL, hořčice kremžská 3 PL, voda 200 ml

Postup: Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle. Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou. Přidáme sůl a hořčici. Podlijeme vodou a promícháme. Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?