Recepty z rájePřes 1000 receptů

Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy

Publikováno 12.06.2018 v 14:53 v kategorii Vepřové, přečteno: 27x

Ingredience: vepřová kýta 300 g, sůl, pepř černý mletý, olej olivový 1 PL, olej olivový 1 PL, cibule 50 g, ořechy vlašské 80 g, med 5 PL, petrželová nať 1 PL, pepř chilli

Postup: Vepřové maso nakrájíme na menší proužky nebo medailonky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme, na oleji rychle z obou stran osmažíme, aby se maso zatáhlo. Maso vyndáme, na pánvi zahřejeme olivový olej, na kterém osmahneme cibulku. Přidáme na menší kousky nalámané vlašské ořechy a med. Vše spolu zamícháme. Posypeme petrželkou. Osolíme, opepříme, přidáme špetku chilli papriky. Vepřové kousky vrátíme zpět do pánve ke směsi z vlašských ořechů, zahřejeme, promícháme a podáváme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?