Recepty z rájePřes 1000 receptů

Vepřové maso s pomerančovou kůrou

Publikováno 12.06.2018 v 14:53 v kategorii Vepřové, přečteno: 29x

Ingredience: 600g vepřového masa z kýty, 1 lžíce škrobové moučky, 2 ks pomeranče - šťáva a nastrouhaná kůra, 3 lžíce oleje, 3 špetky soli, 3 špetky mletého pepře

Postup: Maso nakrájejte na širší nudličky. V kastrolu rozehřejete olej, přidejte maso, mírně osolte, opepřete a osmahněte dohněda. Přisypte škrobovou moučku, promíchejte, přidejte pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu a maso restujte za stálého míchání doměkka

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?