Recepty z rájePřes 1000 receptů

Vepřové na houbách

Publikováno 12.06.2018 v 14:48 v kategorii Vepřové, přečteno: 22x

Ingredience: 500 g krkovice, 2 střední cibule, 100 g slaniny, polévková lžíce másla, 500 gžampionů, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1 lžička sušené papriky, 2 kávové lžičky steakového gurmánského koření, 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku, 0,5 l zeleninového vývaru, sůl, pepř

Postup: Nejprve si pokrájíme slaninu. Také cibuli. Rozpálíme si hrnec na střední plamen. Když bude rozpálený, vložíme do něj pokrájenou cibuli se slaninou. A ještě polévkovou lžíci másla. Cibuli se slaninou budeme restovat dozlatova. Zatímco se restuje cibule se slaninou, tak si pokrájíme žampiony na plátky. A vložíme je také do hrnce a restujeme dál. Nebojte se toho množství. Žampiony se cvrknout. Nyní si pokrájíme nadrobno česnek. A také přidáme do hrnce. Přidáme 2 lžičky steakového gurmánského koření. Ještě přidáme lžičku papriky. Půl lžičky kmínu. Také protlak. A zalijeme vývarem. Také osolíme a opepříme. Připravíme si maso. Nakrájíme si krkovici na tlustější plátky a vložíme do hrnce. Maso překryjeme omáčkou, přiklopíme pokličkou a dáme na 30 minut dusit. Jako přílohu zvolte nejlépe bramborovou kaši nebo šťouchané brambory.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?