Recepty z rájePřes 1000 receptů

Vepřové nebo kuřecí řízky zapečené s pórkem a tatarskou omáčkou

Publikováno 12.06.2018 v 14:41 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x

Suroviny: Vepřové nebo kuřecí řízky, 3-4 vejce, 1 pórek, plátkový sýr, 1 tatarská omáčka, sůl, bílý pepř, vegeta, česnek podle chuti

Postup: Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na plátky, pórek nakrájíme na kolečka. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme vegetou a rozložíme je na vymazaný pekáček. Řízky po celé ploše pokryjeme plátky vajec, na ně dáme plátky sýra a silně zasypeme pórkem (podle chuti můžeme ještě posypat na plátky pokrájeným česnekem). Nakonec polijeme po celé ploše tatarskou omáčkou, dáme do trouby a pečeme asi 3/4 hodiny. Vhodnou přílohou jsou brambory.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?