Vepřové nudličky na pivu
Publikováno 12.06.2018 v 14:40 v kategorii Vepřové, přečteno: 105x
Ingredience: 600g vepřové kýty, 3 lžíce rostlinného oleje, 2 ks cibule, 2 stroužky česneku, 400 ml světlého piva, 1 kostka hovězího vývaru, 2 lžíce hořčice, 170g rajského protlaku, 1 špetka drceného jalovce, 0,5 lžičky sušeného tymiánu, 3 špetky mletého černého pepře, 1 lžíce hnědého cukru
Postup: V kastrolu rozehřejte olej, přidejte cukr a přibližně minutu míchejte. Přidejte nakrájenou cibuli a nechte cibuli zesklovatět. Maso nakrájejte na nudličky a přidejte ho k cibuli spolu s nakrájeným česnekem. Maso orestujte ze všech stran, zalijte pivem, přidejte koření, hořčici, kostku vývaru, rajský protlak a maso duste doměkka. Šťávu z masa můžete zahustit 2 lžícemi tmavé instantní jíšky. Můžete podávat se želé z brusinek, nebo černého rybízu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů