Vepřové plátky s medem a pikantní hořčicí
Publikováno 12.06.2018 v 14:37 v kategorii Vepřové, přečteno: 28x
Ingredience: 4 plátky vepřového masa - kýta, kotleta bez kosti, 3 lžíce oleje, 4 lžičky ostré hořčice, 1 ks velké cibule, 4 špetky soli, 2 lžičky medu, 200 ml teplého vepřového vývaru, 50 ml pomerančové šťávy, 2 ks lahůdkové cibulky
Postup: Maso lehce naklepejte, osolte, potřete hořčicí a spolu s nakrájenou cibulí opečte na oleji. Vývar promíchejte s medem a pomerančovou šťávou. Vývarem podlijte maso, přikryjte a duste doměkka. Maso podávejte posypané nakrájenou lahůdkovou cibulkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů